Pla d'estudis Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Guies docents de les assignatures
La informació que apareix actualment és la del curs 2024-2025. Les guies docents que tenen la indicació de cursos anteriors entre parèntesi corresponen a assignatures no programades o bé amb la guia docent pendent d'actualització. Si la guia docent d’alguna assignatura programada no apareix s’ha d’anar a cercar-la al Dipòsit Digital de Documents. La informació completa de totes les assignatures que conformen la titulació es pot consultar a l’apartat Pla d’estudis i horaris.
La informació sobre les llengües emprades a cada assignatura es pot consultar entrant a la guia docent de cada assignatura.
1r curs
103251 - Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular
103266 - Bioquímica I (2023-24)
103249 - Experimentació al Laboratori (2023-24)
103267 - Microbiologia i Parasitologia (2023-24)
103255 - Producció de Primeres Matèries (2023-24)
2n curs
103252 - Fisiologia Humana (2023-24)
103248 - Alimentació i Cultura (2023-24)
103245 - Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments
103254 - Fonaments de Processos
103268 - Nutrició Humana (2023-24)
103239 - Productes Alimentosos
103238 - Química dels Aliments (2023-24)
103226 - Reactors, Instrumentació i Control (2023-24)
3r curs
103256 - Desenvolupament i Innovació (2023-24)
103247 - Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària (2023-24)
103231 - Fonaments de Projectes (2023-24)
103262 - Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública (2023-24)
103261 - Higiene i Sistemes d'Autocontrol (2023-24)
103555 - Mètodes de Processament d'Aliments I (2023-24)
103556 - Mètodes de Processament d'Aliments II (2023-24)
103259 - Microbiologia dels Aliments (2023-24)
103228 - Pràctiques de Planta Pilot (2023-24)
103257 - Toxicologia dels Aliments
4t curs
103236 - Legislació Alimentària (2023-24)
103246 - Psicologia i Màrqueting
103244 - Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental (2023-24)
103235 - Treball de Final de Grau (2023-24)
Optatives
103978 - Begudes i Aliments d'Origen Vegetal
103232 - Biotecnologia Alimentària
102649 - Carn i Productes Carnis (2023-24)
102648 - Llet i Productes Lactis
103963 - Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva
103260 - Micologia dels Aliments
102645 - Peix i Productes de la Pesca (2023-24)
103258 - Producció d'Aliments Ecològics (2023-24)
103227 - Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica (2023-24)